bērnu svētki 

7 SKY event agency

Piedzīvojumi Džungļos

Bērna Dzimšanas Dienas svinības svaigā gaisā vasaras vidū.

Priekšnesumiem bagāti bērnu svētki - ziepju burbuļu šovs, maģiska iluzionista uzstāšanās ar baložiem, piedzīvojumi Džungļu labirintos kopā ar Simbu un iepazīšanās ar dažādiem dzīvnieciņiem. Priekšnesumi - surikātu šovs, šovs ar pitonu un papagaili, apburošie labirinta iemītnieki un dejojošo zilonīšu priekšnesums bērnu svētkos.

Bērna Dzimšanas Dienas svinības svaigā gaisā vasaras vidū

Mazo jubilāri visu svinību laiku pavadīja apburošais varonis  Simba. Kopā ar Simbu jubilāre devās Džungļu labirintā, kur sastapa dažādus dzīvnieciņus, Džungļu iemītniekus un iemīļotus multfilmu varoņus.

Vispirms jubilāre kopā ar Simbu iepazinās ar burvi, kas parādīja priekšnesumu ar papagaiļiem, tālāk Simba aizveda jubilāri pie žņaudzējčūskas Kaa, bet, pēc iepazīšanās ar Kaa un foto sesijas, viesi devās iekšā nākamajā labirintā, kur viņus sagaidīja mīļi, maziņi trusīši.

Sadraudzējoties ar trušiem, jubilāre kopā ar Simbu turpināja ceļojumu Džungļos, sastopot surikātus, kuru pārsteidzošais priekšnesums atstāja iespaidu ne vien uz mazo jubilāri, bet arī uz visiem viesiem.

Pēc uzkodām Džungļu Teltī, kas tika izdekorēta spilgtās svētku krāsās un aprīkota ar neparastiem, kolorītiem traukiem krāsainos lietussargos, viesi un jubilāres vecāki apsēdās īpaši viņiem paredzētos safari krēslos (uzliekot galvā obligāto atribūtu - panamas cepuri ar jubilāres vārdu un dzimšanas dienu), lai baudītu poniju priekšnesumu, kuru pieteica Mikijs Mauss un Mausa Kundze (jubilāres mīļākie varoņi).

Svētku laikā pieaugušie baudīja uz grila pagatavotus ēdienus un uzkodas, bet ceptas gaļas smarža radīja īpašu Safarī noskaņu, bet jubilāre kopā ar Simbu, Mikiju un Mausa kundzi turpināja izzināt Džungļu labirintus.

Par spilgtu svētku noslēgumu kļuva svētku torte ar visām jubilāres mīļāko varoņu figūriņām, svētku salūts, un, protams, dejojošo ziloņu šovs, kas pārsteidza visus klātesošos.

Next: Alice in Wonderland - Summer Party