Catering Service Lady furshet

7 Sky, 7S, 7sky wedding,7 sky entertainment, 7sky management

7 SKY event agency

Papildus pakalpojumi

Kvalitatīva skaņa un gaisma, lielisks noformējums un pasākumu dekorēšana, krāsainas šovu programmas, profesionāls keiterings un daudzi citi pakalpojumi speciāli un tikai Jūsu pasākumam.


Sīkumi uzdod kopējo pasākuma stilu, kompānija 7 Sky piedāvā Jums ekskluzīvus ielūgumus, mākslīgo floristikas noformējumu, jebkurus patīkamus sīkumus un obligātos atribūtus – viss Jūsu svētkiem!

Apgleznošana uz ziediem Apgleznošana uz ziediem
Dāvana izteiks visu! Drukas uz ziediem tehnoloģija ļauj īstenot uzgleznošanu uz tulpēm, rozēm, gerberīm, lilijām un kallām.
Salūts no taureņiem
Dzīvs taurenis – vispārsteidzošākā un oriģinālākā dāvana vīrietim un sievietei. Dzīvs taurenis – ziediņš ar spārniem. Tāda neparasta dāvana var pārsteigt dzimšanas dienā, kāzās, var apsveikt dārgu cilvēku vai sarīkot pārsteigumu bez īpaša iemesla.
Drukas produkcija
Banketa kartītes viesiem, ielūgumi, etiķetes uz pudelēm. Visi svētku poligrāfijas veidi. Jebkura Jūsu vēlme un fantāzijas tiks ieviestas dzīvē ar 7 Sky profesionālu dizaineru palīdzību!
Konditorejas izstrādājumi
Tortes, kas izrotātas ar interesantiem rotājumiem, ar smalkām figūriņām un inkrustētas ar gardām lietām. Ekskluzīvas roku darba šokolādes konfektes, dažādu formu ledenes, marcipāna figūriņas un daudz citu saldumu!

Saldais bārs  - Candy Bar - Macaron tower

Ekskluzīvas konditorejas izstrādājumi - ir mākslas darbi

Lēdija-furšets 
Tā spējīga pārvērst parastu cienastu aizraujošos svētkos! Lēdija-furšets liks Jums apbrīnot viņas smalkās manieres, graciozās kustības un pārsteidzošo tērpu.

 

Catering Service

Full catering services, bar services, complete reception area and holiday buffet menu . Barbeque and Themed Outdoor Event Catering.

 

Šampanieša piramīda
Šampanieša piramīda – tas ir aperatīva galds, piramīdas veidā izvietotas glāzes. Glāzes var būt piepildītas gan ar šampanieti, gan kokteiļiem, kuru sastāvs var tikt izstrādāts individuāli Jūu pasākumam. Tā pa-īstam pārsteidzoša un svinīga izrāde.
Šokolādes strūklakas
Šokolādes strūklaka – tas ir gan ekskluzīvs deserts, gan lielisks šovs, gan skaists pārsteigums jubilāram, un milzīga kāzu “dzīvā torte”, un liels prieks vismazākajiem viesiem.
Lēdija-furšets 
Tā spējīga pārvērst parastu cienastu aizraujošos svētkos! Lēdija-furšets liks Jums apbrīnot viņas smalkās manieres, graciozās kustības un pārsteidzošo tērpu.
Ledus skulptūras
Ledus skulptūra – tā ir skaista, moderna un patiesi neparasta svētku rotāšanas alternatīva. Tas ir spilgts un negaidīts svinību noformēšanas elements, pie kam jebkuru svētku!
Dzīvās statujas
Jūs jau zināt, kā izskatīsies svētku zāle, Jūs pārdomājāt, kā tā tiks rotāta un vienalga Jums gribas papildināt ar kaut ko negaidītu un efektīvu? Dzīva statuja ienesīs Jūsu svētkos greznības, spīduma un glamūra elementu. Aktieri, kas pārklāti ar zelta vai baltu krāsu, attēlo dažādas figūras.
Smilšu figūras
Īsti mākslas šedevri. Mūsu kompānijas profesionāļi izveidos jebkuru skulptūru no smiltīm pēc Jūsu vēlmēm. Neliela statuja vai apjomīga smilšu ekspozīcija? Krāsainas smilšu figūras, ko apspīd daudz daudzkrāsainas ugunis, papildinās Jūsu svētkus!
Suvenīri
Dažādi suvenīri gan korporatīviem, gan arī privātiem klientiem. Vai Jūs vēlaties pasvītrot savu kompāniju vai prezentēt patīkamu un dzīvē nepieciešamu suvenīru? Jebkura Jūsu fantāzija iespējama!