Led ekrana noma, LED screen hire Latvia, LED screen noma, Led noma, tentu noma, tent noma, telšu noma, skatuves konstrukcijas, gaisma un skaņa nodrošināšana, pasakumu videofilmēšana, pasakumu fotografēšana, lukss klases fotografs Latvijā, lukss fotopakalpojumi, foto pakalpojumi pasakumiem, inventara noma, inventara noma, inventara noma, inventara noma Riga, Riga inventara noma, inventara noma Latvijā, ekskluzīvie trauki,galdauti.Krēslu pārvalki, banketu svārki, mēbeles, lustras, svečturi, sildītāji, strāvas ģeneratori, pārnēsājamie gaisa kondicionētāji,

7 Sky, 7S, 7sky wedding,7 sky entertainment, 7sky management

7 SKY event agency

Pasākumu tehniska apkalpošana

Cik svarīgi visu ņemt vērā pasākuma sagatavošanā.
Kur izvietot skaņas aparatūru, lai viesi dejotu bez papēžu trokšņa un sarunātos nepārkliedzot mūziku, kur ņemt iekārtas atklāta laukuma apsildei, cik lielu skatuvi uzstādīt un, kur atrast kvalificētu video-operatoru?
Šos un daudzus citus jautājumus palīdzēs Jums atrisināt kompānija 7 Sky.
Mūsu kompānijā strādā labākie profesionāļi, tas nozīmē Jūsu svētki – drošās rokās.
 
Led ekrana noma

 LED ekrāna noma,  LED grīdas noma

7 Sky piedava LED ekrānus un dejasgrīdu nomā.
LED ekrāns piešķirs dizainu Jūsu pasākuma vizualizacijai, nodrošinās pasākumu tiešajā translācijā, demonstrēs jau iepriekš safilmētus materiālus, translē prezentācijas, reklāmas klipus no datora, kā arī attēlos dažādus statiskus vai dinamiskus fonus.

Skatuves konstrukciju noma

Skatuves konstrukciju, gaisma un skaņa aparatura noma 

Skatuve, tas ir loģisks un vizuāls jebkuru svinību centrs un no tās pilnvērtīgas tehniskās apgādes tieši atkarīga pasākuma veiksme! Skatuves konstrukciju montāža, salikšana, uzstādīšana, tehniskais nodrošinājums.  Gaismas noformējums, tas ir galvenais vizuālais svinību elements, kuru izvēlēties un noregulēt nepieciešams ļoti rūpīgi.Skaņa iekārtas — ļoti svarīga jebkura koncerta, izrādes sastāvdaļa un no tās prasmīgas izvēles un apkalpošanas atkarīga visu svinību veiksme.

 

inventara noma

Inventāra noma

Mums ir viss: ekskluzīvie trauki, galdauti, krēslu pārvalki, krēsli, banketu svārki, dvieļi, mēbeles, lustras, svečturi, sildītāji, strāvas ģeneratori, pārnēsājamie gaisa kondicionētāji, tematiskās kopas un klasiskās ainavas

Tentu un telšu noma 

Paredzams pasākums zem atklātas debess?

7 Sky piedāvā tentu, kā arī telšu un tenta konstrukciju nomu. Mūsdienīgi, viegli un stingri tenti, teltis un tenta konstrukcijas viegli saliekamas un nodrošinās Jūsu svētku veiksmi neatkarīgi no laika apstākļiem.  

Pasakumu Videofilmēšana

Jebkura mēroga profesionāla pasākumu filmēšana, labākās operatoru komandas, montāža un specefekti!  

Pasakumu Fotografēšana 

Labākie fotogrāfi, krāsainākie un spilgtākie kadri, kvalitatīva fotogrāfiju apstrāde. Jūsu svētku momenti paliks Jūsu atmiņā ilgus gadus!